Оцени тази страница

Кога е нужна продуктова фотография на бижута

Практиката ни показва, че качествените снимки на бижута повишават бързо и чувствително броя на интернет поръчките и привличат много нови клиенти във физическите магазини. Дори само подмяната на снимките в онлайн магазина се отразява видимо на продажбите.

Продуктова фотография на бижута се използва за:

  • онлайн магазини;
  • каталози;
  • брошури;
  • билбордове;
  • външна реклама;
  • интернет реклама;
  • рекламни календари и др.

Специфика на продуктовата фотография на бижута

Продуктовата фотография на бижута изисква специални умения и техника. За да се направят качествени снимки, е необходимо професионално осветление и внимание, за да се избегнат неприятните отблясъци от светкавици и отраженията на околните предмети, които лесно се появяват върху гладките, отражателни повърхности на бижутата.

Продуктова фотография на бижута в Minkov Studio

Ние наистина разбираме всяка стъпка, необходима за получаване на съвършени снимки на бижута. Отделяме необходимото време за всяко отделно бижу и индивидуална снимка, за да сме сигурни, че в края на фотосесията вие ще получите перфектни образци на продуктова фотография на бижута.

За да ви осигурим професионална продуктова фотография на бижута, ние ще създадем рекламна стратегия, ще изберем подходящи фонове и ефекти, ще позиционираме правилно осветлението и фототехниката, ще направим прецизна допълнителна обработка.

Можем да осигурим различни видове продуктова фотография на бижута – на бижутерийни продукти, лайфстайл снимки, снимки с модели и т.н.

Разгледайте нашето портфолио, за да се убедите, че в Minkov Studio ще получите перфектна продуктова фотография на бижута, която ще подобри бързо и чувствително продажбите във вашия физически магазин или онлайн магазин.

Кога е нужна продуктова фотография на бижута
Специфика на продуктовата фотография на бижута
Продуктова фотография на бижута в Minkov Studio

Продуктова фотогравия на бижута 1

Продуктова фотография на бижута

Продуктова фотогравия на бижута 2

Продуктова фотография на бижута – Минков