5/5 - (1 vote)

Зад кадър

В тази галерия, скъпи приятели, ще можете да видите и усетите магията на случването на фотографията.

Причината да създаваме толкова красиви фотографии за нашите клиенти се крие именно в това, което се случва зад кадър.

Техника зад кадър

В клиповете „Зад кадър” ще видите част от висококачествената техника, с която разполагаме в Minkov Studio. Това са нашите професионални камери, качествено осветление, модерни рефлектори и модификатори, софтбоксове, функционални системи за фонове. Всички те са от последно поколение, защото само така можем да ви дадем доброто качество на фотосите, от което се нуждаете.

Зад кадър ще видите и няколко допълнителни съоръжения и приспособления, които може да ви се сторят доста странни. Но именно те са в основата на много пленителни кадри, които сякаш са направени с магия.

Професионалисти зад кадър

Ако на фотоса видите красив модел, трябва да знаете, че зад кулисите заедно с него са били още куп професионалисти – гримьори, фризьори, осветители, асистенти и др. Всички те работят заедно и в перфектна хармония, за да може пред вас да се появи една наглед простичка фотография, която обаче ви завладява, без дори самите вие да разбирате защо.

Фотограф зад кадър

Разбира се, зад кадър ще видите и мен – Минко Минков. Аз съм човекът, който върши основната работа по вашите фотографии. Аз измислям концепциите, събирам екипите, осигурявам техниката, заснемам и обработвам фотосите така, че да получите дори повече от това, което сте очаквали.

Да стоя зад кадър е сбъднатата ми мечта. Харесва ми да съм невидимият, който сътворява видима магия. Харесва ми да създавам красота, която носи и наслада, и полза.

Къде да ме намерите? Разбира се, зад кадъра в Minkov Studio.

Зад кадър
Техника зад кадър
Професионалисти зад кадър
Фотограф зад кадър

Зад кадър 1

Зад Кадър – Студио Минков

Зад кадър 2

Зад Кадър – Студио Минков