4.5/5 - (2 votes)

Фото студио – София

Minkov Studio  е фото студио – София, специализирано в заснемането на продуктова и модна фотография. То принадлежи на Минко Минков – фотограф с дългогодишен опит, талант и много доволни клиенти.

Удобно фото студио – София

Фото студио София 1

Фото студио София

Мястото, на което се намира Минков фото студио – София, е изключително удобно – на ъгъла на две улици, на партерен етаж. Това позволява лесен достъп, както и лесно товарене и разтоварване на продуктите, предназначени за заснемане. Разположението е особено важно, когато искате да заснемете големи вещи във фото студио – София, например мебели, уреди, матраци и др.

Голямо фото студио – София

Нашето фото студио – София е достатъчно голямо, за да осигури удобство при заснемането на всякакви фотосесии. Пространството в Минков фото студио – София е достатъчно, за да позволи:

 • Продуктова фотография във фото студио – София на големи предмети – например мебели за дома, мебели за офиса, мебели за баня, матраци, електрически уреди, кухненски уреди, фитнес уреди и др.
 • Модна фотография във фото студио – София с професионални модели. Можем да заснемем елегантни облекла, спортни облекла, бански костюми, бельо, модни аксесоари, бижута, грим и прически в раздвижени и нестандартни композиции. Нашето фото студио – София позволява да снимаме няколко модела наведнъж, което дава възможност да представите повече продукти едновременно с по-малко на брой фотографии.
 • Семейна или сватбена фотография във фото студио – София, ако имате нужда от перфектни, контролирани и добре изработени семейни или сватбени фотографии, можете да разчитате на Минков фото студио – София.

Модерно оборудвано фото студио – София

Фото студио София 2

Фото студио София – Мода

Оборудването на Минкоф фото студио – София е съвременно и функционално. Разбира се присъстват задължителните професионални камери, функционално осветление, разнообразни рефлектори и модификатори, софтбоксове, система за фонове с разнообразни фонове. Те позволяват контролиране на светлината за създаване на разнообразни ефекти, подчертаване на текстури, създаване на оригинални фонове и др. Но в това фото студио – София има много повече. Нашето фото студио – София разполага с висококачествена техника, произведена от световноизвестната швейцарска марка Hasselblad. Тя позволява изключително високо качество на снимките, което е видимо дори с непрофесионално око. Ето защо в Минков фото студио – София могат да се изработят снимки с безупречно качество и много висока резолюция, подходящи както за малки рекламни материали като брошури, каталози и плакати, така и за широкоформатен печат на билбордове, мегабордове и други форми за външна реклама. Всеки милиметър от рекламни снимки, създадени в Минков фото студио – София, е съвършен и това впечатлява аудиторията, дори когато не разбира от тънкостите на фотографията.

Високоскоростна фотография във фото студио – София

Фото студио София 3

Фото студио София – Дрехи

Освен качествена задължителна техника, в Минков фото студио – София разполагаме и със специални реквизити и устройства, които позволяват заснемането на оригинални рекламни кадри. Качествените ни високоскоростни светкавици създават импулс с продължителност от 1/8000 до 1/28000 от секундата. Това дава възможност в Минков фото студио – София да създадем продуктова фотография с внушителния ефект „замразяване на течности”, в който движението на течността е заснето в изключително кратък отрязък от време, а резултатът е кадър с ясни и неподвижни пръски и капки, които създават красиви форми. Предимството на нашето фото студио – София е, че то е достатъчно голямо, за да позволи и широкомащабни фотоси със замразени течности. С еднаква лекота можем да заснемем както наливане на вино в чаша, така и разплискване на кофа боя във въздуха например. Този ефект се използва най-вече за оригинални фотоси за рекламиране на течни продукти (води, сокове, кафе, чай, алкохол, бои и др.). В нашето фото студио – София можем да го използваме и за създаване на неочаквани авторски рекламни снимки на други продукти, например бижута, обувки, дрехи, аксесоари и др.

Фотография на храни в Минков фото студио – София

Фото студио София 4

Фото студио София – Часовници

В Минков фото студио – София предлагаме специализирана фотография на храни. Това е специфичен раздел във фотографията, който изисква наличието на добра апаратура и качествено осветление, които да осигурят добър цветови баланс и контраст на снимката. Когато имате професионална фотография на храни, получавате изумителни резултати – храната, заснета в нашето фото студио – София, винаги изглежда прясна, апетитна и изкусителна. Композициите и реквизитите са оригинални, а цялостния кадър отразява всички предимства на вашите ястия така, че да бъде лесно да накарат клиенти да ги пожелаят.

Модна фотография в Минков фото студио – София

В модерното ни фото студио – София Минко Минков създава оригинални и висококачествени модни фотографии. В нашето фото студио – София сме създавали рекламни кадри на спортни облекла, ежедневни и елегантни бански костюми, колекции на модни къщи. Всяка една фотосесия в Минков фото студио – София е различна, съобразена с нуждите, целите и концепциите на клиентите. Работим с професионални фотомодели, гримьори и стилисти, за да създадем зашеметяващи и продаващи кадри, изпипани до последния детайл. Вярваме, че това е единственият начин да впечатлите своята аудитория и да повишите продажбите си.

Продуктова фотография в Минков фото студио – София

В Минков фото студио – София създаваме качествена, професионална продуктова фотография. Това се дължи както на модерното оборудване, така и на уменията на Минко Минков. Към момента в нашето фото студио – София са заснети рекламни фотосесии на продукти като:

 • бижута;
 • нумизматични монети;
 • инвестиционно злато;
 • матраци;
 • храни и ястия;
 • осветителни тела;
 • алкохол;
 • козметични продукти;
 • дребна техника;
 • облекла;
 • бельо;
 • бански костюми;
 • обувки;
 • бои;
 • часовници и др.

Но това не означава, че се ограничаваме само с тях. В нашето фото студио – София сме отворени за всички продукти и предизвикателства, които можете да ни предложите. Новите продукти не ни плашат, а напротив, вдъхновяват ни да провокираме въображението си и да създаваме още по-добри и качествени рекламни фотографии в Минков фото студио – София.

Разнообразни рекламни снимки във фото студио – София

В Минков фото студио – София могат да се направят разнообразни снимки за бизнес. Водещи са вашите нужди и рекламни концепции, работата на Минко Минков е само да ги осъществи по възможно най-добрия начин така, че да продавате продуктите и услугите си още по-лесно. В Минков фото студио – София създаваме класически продуктови снимки на бял фон, но може да изберем и едноцветен или пъстър фон с или без допълнителни ефекти. Качественото оборудване в Минков фото студио – София позволява да направим за вас и черно-бяла фотография, макро фотография, ефектна фотография на течности, високоскоростна фотография, стига това да е от полза за вашия бизнес.

 

Удобно фото студио – София

Голямо фото студио – София

Модерно оборудвано фото студио – София

Високоскоростна фотография във фото студио – София

Фотография на храни в Минков фото студио – София

Модна фотография в Минков фото студио – София

Продуктова фотография в Минков фото студио – София

Разнообразни рекламни снимки във фото студио – София