5/5 - (1 vote)

Защо ви е нужен рекламен календар

Рекламният календар е проста и ефективна форма за реклама. Това е сравнително евтин продукт, който може да ви осигури целогодишно рекламно присъствие на място с голям човекопоток – офиси, магазини, заведения и др.

Рекламният календар можете да използвате като подарък – приятен жест за клиенти или партньори на вашия бизнес. По този начин той поддържа добрите ви взаимоотношения, като в същото време напомня и на тях, и на техните клиенти или служители за вашата дейност и присъствието ви на пазара.

За да постигнете тази цел, рекламният календар трябва да изпълнява две условия: да бъде удобен за използване и да бъде наистина впечатляващ на вид. Точно затова са ви необходими качествени, професионално изработени снимки.

Специфика на фотографията за рекламен календар

Снимките в един такъв календар са реклама в чистия ѝ вид. В него не просто се показват продукти, както се прави в онлайн магазините. Фотографията за рекламен календар трябва да внушава рекламно послание, да изяснява дейността на фирмата и да показва името или логото ѝ, за да бъде то запомнено от зрителите. Това изисква не само перфектно познаване на фотографските техники и обработки, а и артистично и рекламно мислене, които да създадат съвършена фотографска концепция за вашия рекламен календар.

Фотография за рекламен календар в Minkov Studio

В Minkov Studio предлагаме професионална и запомняща се фотография за рекламен календар. Тук можете да получите:

  • създаване на концепция за рекламните снимки;
  • изработване на проект;
  • създаване на нужния брой фотоси според вида на календара, който искате да изработите.

Защо ви е нужен рекламен календар
Специфика на фотографията за рекламен календар
Фотография за рекламен календар в Minkov Studio

Рекламен календар 1

Рекламен календар

Рекламен календар 2

Рекламен календар – Минков