СПОРТНИ ОБЛЕКЛА

Оцени тази страница

Кога е нужна продуктова фотография на спортни облекла

Продуктовата фотография на спортни облекла може да бъде вдъхновяваща. Това е фотография, която трябва да представи не само продукт, а и желан начин на живот, очаквани постижения и постигнати цели. Трябва да намери баланса между модела и облеклото и да създаде от двамата една привлекателна визия.

Продуктова фотография на спортни облекла ще ви бъде нужна за:

  • каталози;
  • брошури;
  • билбордове;
  • брандиране на витрини;
  • рекламни календари;
  • онлайн магазини;
  • реклама в интернет и др.

Специфика на продуктовата фотография на спортни облекла

Продуктовата фотография на спортни облекла има своята специфика. Различните материи и цветове отразяват светлината по различен начин и изисква умение да изглеждат добре на готовите снимки. Специален вид обработка изискват и снимките на облекла с т. нар. невидим манекен.

Един професионален фотограф с достатъчно опит би могъл да се справи с това предизвикателство и да се погрижи всяка една продуктова фотография на спортни облекла да изглежда съвършено и да представя най-добрите качества на съответната дреха.

Продуктова фотография на спортни облекла в Minkov Studio

В Minkov Studio имаме достатъчно опит в продуктовата фотография на спортни облекла. Снимали сме облекла за йога, екипи за фитнес, футболни екипи, облекла за бокс и др. Разполагаме както с нужното висококачествено оборудване, така и с артистичния поглед, който да направи снимките атрактивни и красиви.

Можем да изработим за вас различни видове продуктовата фотография на спортни облекла: с невидим манекен, с модел, с разнообразни фонове и задължително с прецизен ретуш, който да подчертае добре качествата на продуктите ви.

Кога е нужна продуктова фотография на спортни облекла
Специфика на продуктовата фотография на спортни облекла
Продуктова фотография на спортни облекла в Minkov Studio

Фотофрафия на спортни облекла 1

Фотофрафия на спортни облекла 

Фотофрафия на спортни облекла 2

Фотофрафия на спортни облекла  – Минков